Steconytt

Steco flytter! 🏠 🚚

Skrevet av Magnus H. Johannessen | 30.5.2024

Vi har spennende nyheter å dele med dere alle! Byggeprosjektet vårt er i rute, og Steco flytter til nye og moderne lokaler fra og med 1. juli 2024.

Vår nye adresse blir Kniveveien 21, 3036 Drammen, og vi gleder oss stort til å ta imot dere der!

Hvorfor flytter vi?

Vår beslutning om å flytte er drevet av et ønske om å forbedre våre tjenester ytterligere. De nye lokalene gir oss:

  • Større plass: Mer rom for våre ansatte og utstyr, noe som gir oss muligheten til å øke produksjonskapasiteten og ta på oss flere og større oppdrag i verkstedet.
  • Moderne fasiliteter: Oppdaterte verksteder som lar oss arbeide mer effektivt og oppfylle deres behov på en enda bedre måte.

Hva betyr dette for dere?

  • Samme gode service: Dere kan forvente den samme høye kvaliteten og profesjonaliteten fra oss, men nå i en ny og forbedret setting.
  • Enkel tilgang: Kort vei til E18 med av- og påkjøring både nordover og sørover. Omtrent samme reisetid om man kommer fra Oslo, og kortere om man kommer sørfra.
  • Trivelig atmosfære: Våre nye, lyse lokaler skaper en inspirerende arbeidsplass for oss og et hyggelig miljø for dere når dere besøker oss.

Viktig informasjon:

For å lette flyttingen har vi redusert lagerbeholdningen noe, og vi beklager at dette kan føre til litt lengre leveringstider på enkelte varer. Vi setter pris på deres forståelse og tålmodighet i denne perioden.

Varer som skal leveres etter 1. juli må sendes til vår nye adresse: Kniveveien 21, 3036 Drammen.

Vi setter stor pris på at dere oppdaterer deres systemer med denne informasjonen for å sikre en smidig overgang.

For veibeskrivelse til våre nye lokaler, klikk her: [Link til Google Maps]

En takk til våre støttespillere

Vi ønsker å takke alle våre kunder, leverandører og partnere for deres støtte og tålmodighet gjennom denne overgangsperioden. Deres tillit og samarbeid er uvurderlig for oss, og vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid i de nye lokalene.

Vi håper å se dere på vår nye adresse snart. Har dere noen spørsmål, er dere hjertelig velkomne til å kontakte oss. La oss feire denne spennende nye begynnelsen sammen!