Skip to the main content.
KONTAKT OSS
KONTAKT OSS

1 min read

Terberg Olympus til Lier Billag

Featured Image

Det er alltid alltid en glede å overlevere en splitter ny bil til en kunde. Derfor vil vi først og fremst gratulere Lier Billag og sjåfør Morten Delsbekk med sin nye Terberg Olympus som ble overlevert denne uken. Dette er virkelig en toppmodell, og vi er sikre på at den vil gjøre jobben på en effektiv og pålitelig måte.

Påbygget er et komprimerende baklasterpåbygg med vinsj og lock and shake for tømming av combicontainere, i tillegg til kamløft og en solid balleklype.

Som en del av vår service ved overlevering og opplæring har vi også vært med Morten på kjøringen den første dagen, og det var en fantastisk opplevelse.

Vi ønsker Morten lykke til med sin nye Terberg Olympus renovasjonsbil, og vi håper den vil tjene deg og Lier Billag godt i mange år fremover. Takk for at dere valgte oss som din samarbeidspartner når det gjelder kjøp av kjøretøy. Vi setter stor pris på deres kundeforhold og ser frem til å kunne bistå dere med fremtidige behov.

For å feire overleveringen, vil vi gjerne dele noen av bildene vi tok under vår opplæringstur. Dette var en flott mulighet for oss å se bilen i aksjon og for å bli kjent med dens funksjoner og egenskaper.

 

Likte du denne artikkelen?

Du kan abonnere på bloggen vår og få flere artikler som denne rett i innboksen din!

Våre siste fagartikler

Beskytt arbeidsmiljøet: Bruk av støvavsug i avfallsanlegg

Støv i avfallsanlegg er en konstant utfordring. Støvpartikler som stammer fra forskjellige avfallsfraksjoner kan...

Fordeler med å bruke vindsikt og luftseparatorer i avfallshåndtering

Vindsikt og luftseparatorer har vist seg å være uvurderlige verktøy i moderne avfallshåndtering. De benytter kraften i...

Den gamle pressa ble god som ny etter overhalingen

Overhaling av en presse kan være et lønnsomt alternativ til å kjøpe ny. Ragn-Sells sparte rundt fire millioner kroner...